Sentinels
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lineage ][ Clan

PříjemGalleryHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Sarumon prihlaska

Goto down 
+10
pruskanka
Bullet
Fauli
Hermik
Zag
Dessa
Ladybaf
iveline
Nox
Sarumon
14 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Sarumon

Poèet pøíspìvkù : 7

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty28/11/2010, 21:22

Nick: Sarumon
Char: Soultaker/sps/pp nobl
Peti: SE 78 nobl .. DC 78 nobl ... 2x POW jedno nobl .. tie powka loguje viac ludi Very Happy
Equip: tallum heavy set .. dc robe .. HD .. som s acu .. mj sperky ... nejake tt... tg ... a nvm
Proč sent: ... hmm tak CS wb.. enemyyy Very Happy

Něco o mě: 18 rocny skaredy slovak ktoreho nema nikto rad Very Happy .. EX clany .. kof .. MS ....
a pol roka som asi nehral :O hral za mna Mork .. ktory ma mozno aj pouzival na boh vie co Very Happy
PS: .. vt mam :X Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Nox
Admin
Nox

Poèet pøíspìvkù : 119

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty28/11/2010, 21:40

nepetoval tě náhodou někdo??.... mám takovej dojem že jsem tě viděl kolikrát jak peta někde....
Návrat nahoru Goto down
https://sentinels.canadian-forum.com
Sarumon

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty28/11/2010, 21:42

Nox napsal:
nepetoval tě náhodou někdo??.... mám takovej dojem že jsem tě viděl kolikrát jak peta někde....
ved som napisal Very Happy pol roka som nehral a mal ma Mork Very Happy tak on za mna nieco robil . a asi zle spravil mi delevel Very Happy Razz
Návrat nahoru Goto down
iveline

iveline

Poèet pøíspìvkù : 12

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty28/11/2010, 22:04

+1  že O_o 
Návrat nahoru Goto down
http://www.last.fm/user/ivelinne
Ladybaf

Ladybaf

Poèet pøíspìvkù : 62

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty28/11/2010, 22:33

a budeš hrát? za chvili stejně leavneš........dyť tě známe....
Návrat nahoru Goto down
Sarumon

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty28/11/2010, 22:35

Ladybaf napsal:
a budeš hrát? za chvili stejně leavneš........dyť tě známe....
preto som si asi znova kupoval veci Very Happy lebo som nemal nic ze :p
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty28/11/2010, 22:36

-1 když logneš tak do MDT a stejně zas přestaneš hrát a nejistita kdo má na tebe pořád login...
Návrat nahoru Goto down
Sarumon

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty28/11/2010, 22:42

Numb3ron3 napsal:
-1 když logneš tak do MDT a stejně zas přestaneš hrát a nejistita kdo má na tebe pořád login...
tj dobre ze kazdy vie o vas nieco Very Happy aj to co sami neviete Very Happy ... a acc na mna ma len ive a nikto uz :p
a mdt? Very Happy dnes som tam bol prvy krat po tom pol roku Very Happy a bol si tam aj ty Very Happy tak to kto sa ukaze v mdt znamena ze nehrava? alebo ze konci? Very Happy :p
Návrat nahoru Goto down
Nox
Admin
Nox

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty28/11/2010, 23:38

Sarumon napsal:
Nox napsal:
ved som napisal Very Happy pol roka som nehral a mal ma Mork Very Happy tak on za mna nieco robil . a asi zle spravil mi delevel Very Happy Razz
jééé já sem primitiv Very Happy nevšiml jsem si Smile tak to jo... já jen že jsme tě viděl běhat v devotionu a někdo tě tahal právě jako peta Smile
Návrat nahoru Goto down
Dessa

Dessa

Poèet pøíspìvkù : 20

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty29/11/2010, 01:37

-1 jsi ten typ človeka, co přijde na VT jen za lidma jako je Faulie nebo Iveline, pochybuju když tu nebudou že se na VTčku ukážeš. A tento klan je hlavně o komukaci se zbytkem lidí, ne se jen hloučkovat v Emo koutku.
Návrat nahoru Goto down
Zag
Admin
Zag

Poèet pøíspìvkù : 36

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty29/11/2010, 13:42

ja bych mu sanci dal , pokud se faulie a iveline zaruci za nej :-)
ps. aspon nekdo uz konecne dofarmi iveline

k Dessakovi : asi nemel duvod se "hlouckovat" s jinymi lidmi.Za to ted ho dostane :-)
Návrat nahoru Goto down
Hermik
Admin
Hermik

Poèet pøíspìvkù : 90

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty29/11/2010, 16:55

-1
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty29/11/2010, 22:21

Dessa napsal:
-1 jsi ten typ človeka, co přijde na VT jen za lidma jako je Faulie nebo Iveline, pochybuju když tu nebudou že se na VTčku ukážeš. A tento klan je hlavně o komukaci se zbytkem lidí, ne se jen hloučkovat v Emo koutku.

přééésně
Návrat nahoru Goto down
Fauli

Fauli

Poèet pøíspìvkù : 12

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty29/11/2010, 23:25

Po dlouhe dobe na forku Smile Lidi nelbnete Sarumona znam uz dlooouho a je to spolehlivy clovek.. A ze chodil zamnou a za Ivcus? Nebyl v klanu tak nemel duvod chodit za jinýma.. Ted se rozhodl hrat a farmi s Ivcou co som slysela, zas si kupuje veci na sebe a tak.. A ano petovali si ho, ale uz si heslo zmenil nie? Aspon to zkuste stejne vas je malo a Saru je fajn Smile Jen ho vemte budete nakonec radi ze tam jee Razz Takove trdlo pošastane to jeee že Štěpanek?
Návrat nahoru Goto down
Bullet

Bullet

Poèet pøíspìvkù : 6

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty30/11/2010, 00:06

Saru zdravím Tě! Wink)
Saru je v pohodě, byl sem s nim už v clanu a to poměrně dost dlouho ... je to super člověk, podlě mě uděláte chybu když to s ním nezkusíte Wink 
Návrat nahoru Goto down
Ladybaf

Ladybaf

Poèet pøíspìvkù : 62

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty30/11/2010, 00:07

ok no tak +1 ale jenom když pravidelně bude davat na forko jak mu roste štěně Very Happy
Návrat nahoru Goto down
pruskanka

pruskanka

Poèet pøíspìvkù : 64

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty30/11/2010, 09:17

Saru je hodny chlop, na druhou stranu vse co tu je napsane je pravda.
Co se tyce PVP je na tom hoodne dobre. Stejne u nas na VT je porad hraje snama, ja rozhodne +1
Návrat nahoru Goto down
Crowe

Crowe

Poèet pøíspìvkù : 27

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty30/11/2010, 09:54

Já jsem pro aby dostal ještě šanci. +1
Návrat nahoru Goto down
Nox
Admin
Nox

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty30/11/2010, 10:58

kdysi byl myslim i v phoenixu takže proč ne tak +1 ))
Návrat nahoru Goto down
Sarumon

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty30/11/2010, 13:12

Nox napsal:
v phoe som nebol :p ... ja som mal len svoj clan .. s nim som bol v ally LH .. to asni uz nikto nepozna Very Happy potom v raiders ..... ked som zrusil clan tak som bol v KOFe a v MortSubite
Návrat nahoru Goto down
Zag
Admin
Zag

Poèet pøíspìvkù : 36

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty30/11/2010, 15:24

Sarumon napsal:
Nox napsal:
v phoe som nebol :p ... ja som mal len svoj clan .. s nim som bol v ally LH .. to asni uz nikto nepozna Very Happy potom v raiders ..... ked som zrusil clan tak som bol v KOFe a v MortSubite

jakej si mel klan v LegendHeroes ? :-)
Návrat nahoru Goto down
Sarumon

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty30/11/2010, 15:26

Zagstruk napsal:
Sarumon napsal:
Nox napsal:

jakej si mel klan v LegendHeroes ? :-)
Clarity ... 0_O .. Very Happy ...
Návrat nahoru Goto down
binic

binic

Poèet pøíspìvkù : 16

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty30/11/2010, 18:37

neznam ale dal bych mu sanci takze o deme +1
Návrat nahoru Goto down
Nox
Admin
Nox

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty30/11/2010, 19:14

Sarumon napsal:
Nox napsal:
tak z LegendHeroes tě znám Very Happy:)
Návrat nahoru Goto down
Zealot2

Zealot2

Poèet pøíspìvkù : 16

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty30/11/2010, 20:20

+1
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Sarumon prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sarumon prihlaska   Sarumon prihlaska Empty

Návrat nahoru Goto down

Sarumon prihlaska
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Přihláška.
» forfunny přihláška